Registar praktičara (2)

Ako ste zainteresovani da doživite Rekonektivno isceljivanje ili da prođete kroz vašu Ličnu Rekonekciju i prepustite se univerzalnoj inteligenciji koja je dostupna svima nama i ponovo povežete svoje Biće sa Izvorom obilja i blaženstva, pronađite praktičara u vašoj okolini!

U ovom Registru praktičara informišite se kako biste pronašli praktičara koji vam je najbliži, ili po imenu, gradu, broju telefona, fotografiji ili bilo čemu drugom što vas privuče.

Ako ste dobili sertifikat o završenoj obuci Rekonektivnog isceljivanja ili Rekonekcije i želite da budete uvedeni u Registar praktičara Rekonektivnog isceljivanja, molimo posetite našu stranicu gde su informacije o Udruženju, Akti i Pristupnica. Nakon obrade vaših podataka i uplate godišnje članarine bićete uvedeni u Registar.

Jedinstvena minimalna cena jedne seanse Rekonektivnog isceljivanja je dinarska protivvrednost 40€ (četrdeset evra). Po vašem izboru rade se 1-3 seanse Rekonektivnog isceljivanja.

Jedinstvena cena Lične Rekonekcije je dinarska protivvrednost 333$ (tri stotine trideset tri američkih dolara). Lična Rekonekcija radi se jednom u životu i to u dva dolaska (prethodno navedena cena pokriva oba dolaska).