Dr Erik Perl u Beogradu jun 2014.

625554_533127160099942_1382986274_n

Autor metode Rekonektivnog isceljivanja® Dr Erik Perl ponovo sa svojim timom dolazi u Beograd. Iskoristite mogućnost da iskusite frekvencije Rekonektivnog isceljivanja, naučite da stupite u interakciju sa njima i postignete dugovečno optimalno zdravlje i ravnotežu. Ako ste praktičar Rekonektivnog isceljivanja učvrstite svoja znanja kroz seminare i konsultacije.

Dodatne informacije i raspored predavanja, konsultacija i seminara koji će se održati u periodu od 13-17. juna u Beogradu,   možete dobiti na sajtu dr Erika Perla  gde možete izvršiti prijavu vašeg učešća na događajima preko sledećih linkova:

http://www.thereconnectionwe.com/events/page/5/

http://www.thereconnection.com/events/page/6/

Specijalno predavanje Dr Erik Perl održaće 11. juna u 18h Srpskom lekarskom društvu gde će članovima Sekcije za tradicionalnu medicinu kao i zainteresovanim lekarima drugih sekcija, prezentovati suštinu Rekonektivnog isceljivanja.

p.s. Izvinjavamo se članovima udruženja Praktičari rekonekcije Srbije (zbog nastalih tehničkih problema i ne mogućnosti pristupa sajtu), na malom zakašnjenju sa podelom informacija.