Rekonekcija®

šta je

Rekonektivno isceljivanje?

Rekonektivno isceljivanje je:

 • najviši oblik isceljivanja koji je trenutno poznat na planeti
 • povratak u stanje celovitosti
 • životni napredak

Rekonektivno isceljivanje prevazilazi sve tradicionalne tehnike energetskog isceljivanja. Začuđujuće je jednostavno i izuzetno efikasno. Tu je moć više ineligencije na delu. Pri Rekonektivnom isceljivanju nema fizičkog dodira ni manipulacije i ne postoji određeni šablon niti procedura. Čini se kao da postupak diktira neka viša inteligencija.

Rekonektivno isceljivanje nije ni terapija ni tretman i ne fokusira se na simptome.

Rekonektivno isceljivanje ne zahteva dijagnozu, komplikovane korake, procedure ili rituale. Umesto toga, mi jednostavno stupamo u interakciju sa frekvencijama Rekonektivnog isceljivanja, što inicira isceljenja koja su često trenutna i obično traju doživotno.

Shodno tome, jedini alati koji su vam potrebni su vaša svest, svesnost i prisustvo.

Praktičar je tu da inicira kontakt između klijenta i frekvencija Rekonektivnog isceljivanja.

Rekonektivno isceljivanje je povratak u optimalno stanje balansa koje je rezultat interakcije sa njegovim potpuno sveobuhvatnim spektrom frekvencija koji se sastoji od energije, svetlosti i informacija.

Naučne studije su čak pokazale da ovaj spektar dovodi do izrazito korisne transformacije u našoj DNK. Doživećete Rekonektivno isceljivanje u njegovom najvišem obliku onda kada dozvolite sebi da se oslobodite očekivanja.

Nakon toga, vraća se koherentnost i harmonija u vaš život i transformiše se vaše telo, srce, um i duša – fizički, mentalno, emocionalno, duhovno i na razne načine koji inače mogu izgledati nemogući.

Svako različito doživi sesiju Rekonektivnog isceljivanja i svako iskustvo je jedinstveno.

Šta se dešava tokom sesije Rekonektivnog isceljivanja?

Za početak, sesija može biti uživo ili na daljinu. To znači da klijent i praktičar mogu da budu u istoj prostoriji ili na različitim lokacijama, čak i na različitim krajevima planete, pošto udaljenost ne umanjuje efekat frekvencija Rekonektivnog isceljivanja.

Sesija traje ukupno oko sat vremena. 30 minuta se odvija interakcija sa frekvencijama Rekonektivnog isceljivanja dok klijent leži na stolu za masažu ili leži ili sedi na nekom udobnom i mirnom mestu. Ostalih 30 minuta praktičar i klijent razgovaraju pre i posle interakcije sa frekvencijama.

Pri Rekonektivnom isceljivanju nema fizičkog dodira ni manipulacije pošto je otkriveno da je efekat frekvencija intenzivniji kada postoji distanca između klijenta i praktičara. Pri Rekonektivnom isceljivanju se ne koriste nikakvi šabloni, procedure, rekviziti niti sredstva za zaštitu i čini se da postupak diktira neka viša inteligencija.

Najbolje je da praktičar i klijent otpuste sva očekivanja i da se ne fokusiraju na određeni ishod. Praktičar ne usmerava frekvencije Rekonektivnog isveljivanja nego je samo neutralni posmatrač procesa. Klijentu se savetuje da se opusti i bude u stanju isčekivanja a ne očekivanja i da takođe posmatra proces.

Frekvencije imaju svoju inteligenciju, nezavisnu od svesne volje praktičara i klijenta, i podstiču isceljenje onako kako je to najadekvatnije za klijenta u tom trenutku. Praktičar ne šalje već prima energiju jer on nije provodnik nego katalizator. Praktičar svojim istovremenim fokusom na frekvencije Rekonektivnog isceljivanja i usmerenom pažnjom na klijenta inicira komunikaciju između njih.

Kroz interakciju sa frekvencijama praktičar automatski podiže svoju vibraciju što trenutno podstiče podizanje vibracije klijenta jer niža vibracija ima prirodnu tendenciju da se uskladi sa višom. Na taj način dolazi do početnog povezivanja između klijenta i frekvencija.

Dalje, kao što predlaže kvantna fizika, dva molekula odvojena prostorom i vremenom zadržavaju sposobnost da trenutno komuniciraju i razmenjuju informacije, ako su sinhronizovani. Veruje se da je to način na koji se mi povezujemo sa Inteligencijom Rekonektivnog isceljivanja: ona ponovo povezuje (re-konektuje) naš DNK da bi obezbedila razmenu informacija i mi ostajemo spojeni sa njom od tog trenutka nadalje.

Inteligentna energija koja se povezuje sa klijentom preko frekvencija Rekonektivnog isceljivanja za vreme sesija nastavlja da deluje i pošto su sesije završene, dokle god je to potrebno klijentu, na višem nivou, za njegovo najviše dobro.

Isceljenje će se dogoditi kao posledica interakcije sa frekvencijama Rekonektivnog isceljivanja bez obzira na to kakva su uverenja klijenta i da li on/ona veruje u proces. Svako ko dođe u kontakt sa ovim frekvencijama će primiti isceljenje. Isceljenje je često trenutno i može da traje ceo život.

Savetuje se da se preliminarno zakažu 1 do 3 sesije u razmaku ne većem od 10 dana.

dr Erik Perl

Istorijat Rekonektivnog isceljivanja

Za razliku od modaliteta energetskog isceljivanja, Rekonektivno isceljivanje je relativno novo za čovečanstvo. Dr Erik Perl ga je otkrio u svojoj kiropraktičarskoj ordinaciji 1993. godine.

Dr Erik Perl je vodio kiropraktičarsku praksu u Los Anđelesu. Jednog dana, njegovi pacijenti su počeli da prijavljuju isceljenja kada je on jednostavno držao svoje ruke blizu njih, bez da ih fizički dodiruje.

Ova izvanredna zbivanja ubrzo su eskalirala u iznenadna glasovna kanalisanja koja su dolazila od preko pedeset njegovih pacijenata tokom naredna tri meseca.

Uprkos tome što je u to vreme bio samoprozvani nevernik, dr Erik je odmah postao svestan da se dešavalo nešto veće od njega. Umesto da blokira ili negira dar koji je primao, dozvolio je da to postane njegov životni fokus.

I, tako je krenuo u potragu za univerzalnom mudrošću iza onoga što se dešavalo.

Na kraju je objavio svoju priču u međunarodnom bestseleru, knjizi „Rekonekcija: iscelite sebe, iscelite druge“ (izdavač: Hay House, sada na 40 jezika).

Dr Erik je nastavio sa kolekcijom kanalisanih poruka koje je primio tokom 20-tak godina preko svog pacijenta Frederika Ponzlova, objavljenih kao „Solomon govori o rekonektovanju sopstvenog života“ (izdavač: Hay House). Informacije prenete putem ovih kanalisanih poruka inspirisale su dr Erika da tu energiju nazove Rekonektivno isceljivanje.

Za razliku od danas poznatih formi Energetskog isceljivanja, ovaj rad može da se obavlja bez kompleksne tehnike ili složenog rituala.

U današnje vreme priznato i podržano od strane nauke, Rekonektivno isceljivanje omogućava ljudima isceljenja koja su često trenutna i mogu trajati čitav život.

Dr Erik je prepoznao da može da pomogne drugima da nauče kako da koriste Rekonektivno isceljivanje i podučio je bezbroj hiljada ljudi širom planete kroz svoje programe obuke.

Kao rezultat toga, dr Erik je video kako Rekonektivno isceljivanje dopire do svakog kutka na Zemlji.

Uz podršku Internacionalnog tima mentora i instruktora, dr Erik je uspostavio prisustvo u skoro svakoj državi.

Erikova nada je da će jednog dana svako naučiti da pristupi ovoj urođenoj sposobnosti i da će je koristiti za isceljivanje sebe i drugih.

Dr Erik Perl je gostovao u najpoznatijim medijima, uključujući emisiju dr Oza, Njujork tajms i Si-En-En. Njegov svetski bestseler „Rekonekcija: iscelite sebe, iscelite druge“ podržan je od strane uglednih ličnosti kao što su Dipak Čopra i Vejn Dajer.

Kako frekvencije Rekonektivnog isceljivanja deluju na DNK?

Naučno istraživanje je ubrzo pokazalo da se Rekonektivno isceljivanje sastoji od sveobuhvatnog spektra frekvencija koji, izgleda, uključuje sve poznate frekvencije modaliteta energetskih isceljivanja.

Naučnici i istraživači su takođe primetili da frekvencije Rekonektivnog isceljivanja donose dodatne dobrobiti, kao što su one dokumentovane tokom testiranja naučno izazvanih oštećenja DNK.

U ovim eksperimentima, namerno oštećena DNK koja je izgubila sposobnost da ostane u svom prirodnom i zdravom umotanom stanju dvostruke spirale i DNK sa prethodno postojećim oštećenjem sama se popravila i iscelila kada je izložena frekvencijama Rekonektivnog isceljivanja.

Kao rezultat toga, ponovo se umotala u svoje normalno, zdravo stanje, što je nešto što je bilo nemoguće da uradi izolovana DNK.

Naučnici, istraživači, praktičari i oni koji primaju isceljenje primetili su kako dolazi do promena koje obuhvataju nešto što se čini kao beskonačan niz mogućnosti isceljivanja.

Neke promene su na molekularnom nivou i nevidljive golim okom, druge su opipljive i očigledne.

Način na koji se isceljenja i promene manifestuju je razlog zašto je rasprostranjeno uverenje da frekvencije Rekonektivnog isceljivanja ponovo povezuju (re-konektuju) i restrukturiraju našu DNK.

Kako se Rekonektivno isceljivanje razlikuje od ostalih modaliteta energetskog isceljivanja?

Pri Rekonektivnom isceljivanju se ne koriste nikakve tehnike, procedure, rituali ili oprema. Jedini potrebni „rekviziti“ su svest, prisutnost i svesnost. Praktičar nije provodnik i ne šalje energiju nego funkcioniše kao katalizator koji inicira interakciju frekvencija Rekonektivnog isceljivanja sa klijentom. Energija se ne usmerava na specifično mesto niti se očekuje određeni rezultat.

Rekonektivno isceljivanje može da se radi na daljinu i njegovi efekti i snaga rastu sa povećanjem distance umesto da opadaju. Rekonektivno isceljivanje je sveobuhvatno i pristupa celokupnom energetskom polju za razliku od ostalih poznatih modaliteta energetskog isceljivanja koji koriste samo pojedine delove energetskog polja.

kome je namenjeno rekonektivno isceljivanje

Rekonektivno isceljivanje je za svakoga!

Primanje svih dobrobiti koje nudi iskustvo Rekonektivnog isceljivanja nije ograničeno na one koji traže isceljenje ili žele da prodube svoje razumevanje sebe i svog mesta u univerzumu. Svedoci smo, iznova i iznova, da je tipično da čak i povremeno izlaganje frekvencijama Rekonektivnog isceljivanja donosi koristi primaocu.

Ko može da profitira, doživi transformaciju ili evoluira od Rekonektivnog isceljivanja? Rekonektivno isceljivanje je za svakog! Jedan od najmoćnijih aspekata interakcije sa frekvencijama Rekonektivnog isceljivanja je da se njegove dobrobiti, isceljenja ili drugačije, uvek obraćaju i rešavaju nešto što je zaista potrebno, a ne nužno ono što možda mislimo da nam je potrebno. Zašto? Zato što ove promene usmerava i vodi Univerzalna inteligencija.

Mi često pobrkamo naše želje sa našim potrebama i fokusiramo se na određene ishode. Bez poznavanja celokupne slike, mi ne znamo šta je zaista najprikladnije za nas u ovom trenutku. Inteligencija u Rekonektivnom isceljivanju zaobilazi ono što naš ego želi i ima za cilj da dovede do promena koje su nam istinski potrebne.

I sam dr Erik je od samog početka primetio da, uprkos svim naporima, ne može da usmerava niti kontroliše ovu inteligentnu energiju. Ubrzo je shvatio da što se više trudi da to učini, to su isceljenja bila slabija.

Prepoznao je da su njegova očekivanja rezultata stvarala neku vrstu smetnji i ubrzo je naučio da se skloni sa puta i pusti da Inteligencija Rekonektivnog isceljivanja – nazovimo je Bog, Ljubav, Izvor, ili Univerzum – bude sila vodilja u svakoj sesiji.

Međutim, kada sagledamo listu dobrobiti koje bi mogle doći od samo jednog iskustva Rekonektivnog isceljivanja, dozvoljavanje ovoj inteligenciji da donese ono što je potrebno postaje jednostavan i moćan izbor.

životinje i biljke

Dobrobiti od frekvencija Rekonektivnog isceljivanja

I životinje i biljke mogu imati koristi od frekvencija Rekonektivnog isceljivanja. Ove frekvencije omogućavaju bilo kojoj ćeliji da vibrira na višem nivou svetlosti, energije i informacija i mogu restrukturirati oštećenu DNK, kao što su eksperimenti sa biljkama pokazali. Životinje, kao i ljudi, mogu biti izbačene iz ravnoteže zbog zdravstvenih problema, traumatičnih iskustava i neodgovarajuće nege. To može dovesti do bolesti ili psihičkih problema. Tada frekvencije Rekonektivnog isceljivanja mogu da pomognu da se aktivira moć samoisceljenja.

Kao i kod ljudi, i sa životinjama se preporučuje 1 do 3 sesije. Nakon svake sesije ostavlja se vreme i prostor da se frekvencije razviju i da se vidi da li je potrebo još sesija. Može doći do poboljšanja već nakon prve sesije, ali ponekad je potrebno malo više vremena za aktivaciju kapaciteta samoizlečenja. Ovo je individualan proces i može se razlikovati za svaku životinju.

Baš kao i životinje, biljke takođe imaju koristi od frekvencija Rekonektivnog isceljivanja. Frekvencije mogu koristiti biljkama tako što im pomažu da zacele nakon što su bile „šokirane“ ili oštećene i da se oporave od neželjenih promena i vrate u prvobitno zdravo stanje. Moguće je ne samo da biljka kao takva doživi pozitivnu promenu, već i da praktičar identifikuje okolnosti koje su dovele do oštećenja, na primer pogrešno đubrivo, biljne vaši pod novim listovima, itd.

Pogledajte kako izgleda sesija Rekonektivnog isceljivanja sa životinjama! Rene Kolston (Renee Colston) radi sesiju psu Barniju!

Rekonektivno isceljivanje funkcioniše sa svim oblicima života, na svim nivoima.

“Ako želite da otkrijete tajne univerzuma, razmišljajte o energiji, frekvenciji i vibraciji.”
Nikola Tesla

šta je to

Lična Rekonekcija

Lična Rekonekcija koristi frekvencije Rekonektivnog isceljivanja ali je veoma precizna i razlikuje se u svojoj primeni. To je fokusirana formacija koja ponovo povezuje mrežu linija (meridijana) vašeg tela sa mrežom lej-linija naše planete, i „rekonektuje“ ove mreže sa univerzalnom mrežom u svim dimenzijama vremena i prostora.

Koje su dobrobiti Lične Rekonekcije?

Kroz vašu Ličnu Rekonekciju vi se povezujete sa vanvremenskim sistemom inteligencije, vašom izvornom vibracijom i evolucijom. Aktivno birate da pristupite svemu što ste naučili kroz vaše živote, u ovoj dimenziji, i izvan.

To je kontinuirani proces i nastaviće da se odvija kako počnete da pravite nove izbore na svom životnom putu, krećući se u pravcu životnog napretka. Mnogi koji su iskusili svoju Ličnu Rekonekciju jednostavno kažu, „Život je…. lakši“.

Rekonekcija ima moć usklađivanja, balansiranja i pomlađivanja naših meridijana. Isto tako se smatra da uspostavlja njihovu permanentnu aktivaciju, kao i aktivaciju 12 lanaca DNK-a, ujedno ih reintegrišući i povezujući sa paralelnim ravnima postojanja. Rekonekcija je novi početak, ali ne i kraj; svi smo mi deo procesa koji je u toku.

Kako izgleda sesija?

Tokom sesije Lične Rekonekcije ili Rekonektivnog isceljivanja nema fizičkog dodira ni manipulacije. Svačiji doživljaj ovog iskustva je različit.

Odeća: Obucite komotnu odeću.

Za vreme sesije ćete ležati na leđima, izuveni.

Mirisi: Pre sesije izbegavajte parfeme i upotrebu kozmetičkih preparata koji imaju miris.

Nakit: Možete da zadržite nakit ako je udoban.

Stanje svesti: Bićete zamoljeni da za vreme sesije legnete na leđa i opustite se zatvorenih očiju. Najbolje je da budete radoznali i otvoreni za sve što možete da doživite. Ne preporučuje se da meditirate, da se molite ili da se vezujete za neki određeni ishod. Budite otvoreni da u potpunosti doživite ovo iskustvo, svesni da učestvujete u jednom pozitivnom procesu koji vam je namenjen od Boga/Ljubavi/Univerzuma, da dobijete upravo ono što vam je potrebno u tom trenutku.

U čemu je razlika između Rekonektivnog isceljivanja i Rekonekcije?

Iako se koriste iste frekvencije, razlika između Rekonektivnog isceljivanja i Rekonekcije je u nameri i postupku.

Lična Rekonekcija se radi u dve odvojene sesije u dva odvojena dana, sa istim praktičarem, lično.

Ne može se raditi na daljinu i mora biti lični izbor klijenta.

Vaša druga sesija mora biti završena u roku od otprilike tri dana posle prve sesije, ali se obično radi dan za danom i potrebno je prespavati između sesija.

Lična Rekonekcija je izbor.

Ne bira svako da preokrene svoj život ovako ubrzanim tempom.

Lična Rekonekcija se radi jednom u životu.

Oni koji su prošli kroz svoju Ličnu Rekonekciju najčešće navode da su iskusili sledeće:

 • Povećanje energije, vitalnosti i snage
 • Čišćenje negativnih emocionalnih i mentalnih obrazaca
 • Duboku opuštenost i mir
 • Osećaj prisutnosti u sebi (kao da su „uključeni“)
 • Osećaj prisutnosti sa drugima i sposobnost da budu ljubazniji i saosećajniji
 • Osećaj veće povezanosti na nivou srca
 • Pojačanu percepciju (posebno vizuelnu i slušnu)
 • Dublji osećaj svrsishodnosti
 • Uživanje u osećaju obilja
 • Potpunu promenu u tome kako su se osećali u odnosu na same sebe i u svom telu
 • Osećaj da se živi ovde i sada

“Jednostavno rečeno, konekcija vodi do reda i lakoće; diskonekcija vodi do poremećaja i bolesti.”

Dr Erik Perl

Svako iskustvo sesije Rekonektivnog isceljivanja je individualno i jedinstveno.

S obzirom na raznolikost i obim onoga što su klijenti primetili i iskusili tokom praktično svake interakcije sa ovim frekvencijama,
može se reći da je Rekonektivno isceljivanje vrhunsko sredstvo za isceljivanje, lični razvoj i temeljan napredak na životnom putu.

“Svi imamo sposobnost da prenosimo ovu novu frekvenciju isceljenja. To nije dar samo za nekolicinu odabranih.”

dr Erik Perl