Sa velikim oduševljenjem najavljujemo Nedelju globalne svesnosti Rekonektivnog isceljivanja koja će trajati od 2. do 9. decembra 2017.(#RHGAW)

Tokom ove nedelje praktičari Rekonektivnog isceljivanja širom sveta otvaraju vrata sopstvene prakse za javnost. Bićete u prilici da se družite sa nama, postavljate pitanja, da osetite i igrate se sa frekvencijama RI.

Nedelja globalne svesnosti kulminira sa dvosatnim vebinarom (internet seminarom) koji će održati Erik Perl i Džilijan Flir u subotu, 9. decembra sa početkom u 18.30 časova. Tokom pripreme za Nedelju globalne svesnosti, voleli bi da čujemo vaša pitanja u vezi Rekonektivnog isceljivanja. Prijavite se za vebinar i pošaljite nam pitanja za Erik i Džilijan putem ankete koja će se pojaviti na vašem ekranu. Zatim nam se priključite 9. decembra da poslušate njihove odgovore. Da bi ste se prijavili za besplatan vebinar, posetite link: https://goo.gl/LcNdkZ

Niste u prilici da gledate vebinar tog dana? To nije problem! Prijavite se i poslaćemo vam link za reprizu vebinara – besplatno!

Ne propustite ovu sjajnu priliku da naučite više o Rekonektivnom isceljivanju praćenjem naše globalne zajednice na društvenim mrežama, posetom mnogobrojnih otvorenih vrata, i naravno, pridružite nam se na vebinaru.

Svi ste dobrodošli! Dalje informacije slede…