Predavanje će se održati 21.juna 2017. sa početkom u 15.30 u parku Ravne II u Visokom (Bosna i Hercegovina).
Ulaz je besplatan i svi ste dobrodošli!

Rekonektivno isceljivanje je vraćanje u optimalno stanje ravnoteže, celovitosti i vitalnosti. To je most između doživljenih ograničenja koja prihvatamo u našim životima i onoga kakav život može da bude kad se povežemo sa svojim punim potencijalom. Reč je o nečemu opipljivom, merljivom…Stvarno se može osetiti!

Rekonektivno isceljivanje daje pristup unutrašnjoj svesnosti s vibracionom rezonancom koja potpomaže snagu, mentalne sposobnosti , inteligenciju, mudrost, emocionalnu stabilnost i fizičku vitalnost. Kada se pristupi tom spektru Energije, Svetlosti i Informacija™, stvara se lanac događaja koji mogu značajno da poboljšaju i unaprede sve aspekte života – zdravlje, karijeru, odnose, blagostanje… Naizgled nedostižni potencijal postaje realnost.

Naučno priznato i podržano od strane nauke, uključujući naučnike u institucijama kao što su Harvard, Jejl i Stanford, ovaj moćni pristup isceljivanju je nešto što se može naučiti u samo nekoliko dana. Približno 100.000 ljudi širom sveta prošlo je kroz različite nivoe obuke Rekonektivnog isceljivanja, s više od 30.000 aktivnih praktičara širom sveta. Rekonektivno isceljivanje nudi mogućnost da se postigne optimalno zdravlje i ravnoteža koja će trajati celog života.

Predavanje se održava u sklopu proslave letnje ravnodnevnice u Bosanskoj dolini piramida.

Link za Facebook event:
https://www.facebook.com/events/1978950299005105

Za sve informacije o predavanju, kontaktirajte nas na sledeće kontakte:
Uroš Kesić  uroskesic@gmail.com
Svemir Kovač  svemir.kovac@gmail.com
Vedrana Perica  vedraperica@gmail.com
Marijana Lovrin  marijanazd@hotmail.com
Lejla Đurović  djurovic.lejla@gmail.com