Predstojeći seminar Rekonektivnog isceljivanja i Rekonekcije Beogradu – maj 2024., Vračar, Hotel Crystal.

Rekonektivno isceljivanje:

Beograd: 11-12. maj 2024.

Rekonekcija:

Beograd: 13-14. maj 2024.

Vikend uživo uranjanje u frekvencije Rekonektivnog isceljivanja je mesto gde ćete iskusiti ubrzanu prisutnost isceljivanja u svim područjima vašeg života.

Pod vođstvom iskusnih instruktora Rekonektivnog isceljivanja, vi ćete prepoznati i usvojiti vaše lično majstorstvo i odnos sa inteligencijom Rekonektivnog isceljivanja. Ovo posebno vikend iskustvo naglašava vaše potpuno razumevanje ovog rada, uključujući praktični program rada na stolovima za masažu gde ćete iskusiti snažnu transformaciju zajedno sa ostalim učesnicima.

Naučićete isceljivanje na daljinu i holografsko isceljivanje, učestvovašćete u umetnosti primanja i pružanja sesije Rekonektivnog isceljivanja i istražićete naučna istraživanja i filozofiju Rekonektivnog isceljivanja. Naučićete kako se radi samoisceljivanje. Bez obzira da li je vaš cilj samo se upoznati sa frekvencijama Rekonektivnog isceljivanja ili želite ići dalje i postati Temeljni praktičar Rekonektivnog isceljivanja ovaj seminar će vam promeniti život.

Cena seminara Rekonektivnog isceljivanja iznosi 950 eura. Prilikom prijave potrebno je uplatiti 300 eura, a ostatak do početka seminara ili prilikom dolaska na seminar. Popust od 100€ za prijave do 31.03.2024.

Cena seminara Lične Rekonekcije iznosi 900 eura.

Kontakti za više informacija i prijave:

info@rekonekcija.org

Olja Košarac: olja.rekonekcija@gmail.com
+381 65 3441 362